Helpon pysähdyksen kahvila-ravintola Rovaniemen kupeessa

 

  Huoltoasema SEO Vauhtivesi on nälkäisten matkalaisten paras taukopaikka. Täällä sinua odottavat viihtyisä kahvila sekä maukkaita ruokia niin isoon kuin pieneenkin nälkään tarjoava ravintola. Rovaniemi on vain 20 kilometrin päässä, joten ruokatauon voi helposti pitää meillä, jos olet matkalla pohjoisempaan. Olemme hyvä lounas- ja ruokapaikka tietysti myös paikallisille! Tuore kahvi, maukkaat tuotteet sekä tietysti iloinen ja ystävällinen palvelu ovat asioita, joista meidät tunnetaan. 30 asiakaspaikkaa sisällä sekä 20-paikkainen terassi takaavat, että tilaa riittää kaikille. Tervetuloa!

Meiltä voit tilata annoksia myös mukaan. Soita ja tee tilaus numerosta 040 553 4865!

 
 
 
 

Ruokaa ja juomaa jokaiseen makuun

Kahvila-ravintolamme tarjoaa monipuolisen kattauksen hyvää syötävää aamusta iltaan. Tarjolla on myös gluteenittomia tuotteita ja kasvisvaihtoehtoja.

Ravintolassamme voit tilata esimerkiksi lautasellisen höyryävän kuumaa lohi- tai porokeittoa, herkutella mehevillä ScanBurgerin hampurilais- tai kebabannoksilla, jakaa makoisan pizzan ystävien kanssa tai pienempään suolaisennälkään valita jonkun täytetyistä leivistämme. Lounasaikaan tarjoamme pizzan ostajalle limsan kaupan päälle!

Kahvilan puolella voit esimerkiksi nauttia maukkaat lättykahvit, haukata tuoretta pullaa, hemmotella itseäsi makeisilla ja sammuttaa janosi erilaisilla virvokkeilla. Meillä on myös A-oikeudet.

 

Kahvila ja ravintola palvelevat läpi viikon

 

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti viikon jokaisena päivänä. Kahvila avautuu arkisin jo aamuseitsemältä, ja ScanBurger hyvissä ajoin ennen lounasaikaa; kumpikin puoli palvelee pitkälle iltaan. Ruokaa voit tilata myös mukaan joko paikan päältä tai soittamalla etukäteen.

 

 Kahvila avoinna:

Ma –to  7-19

 Pe          7-20

La           8-20

Su           9–18 

 

Ravintola avoinna:

Ma– to        10-19

PE                 10-20

La                 11-20

Su                11–18

LOUNAS ARKISIN  10-14 

 

 

 

Hyvä taukopaikka matkasi varrella – tervetuloa!

Olitpa sitten matkailija taikka paikallinen, SEO Vauhtivesi on viihtyisä taukopaikka niin lyhyelle pysähdykselle kuin isompaankin tankkaukseen. Olemme täyden palvelun huoltoasema, ja samasta pihasta löytyvätkin myös muun muassa autokorjaamo sekä rengasliike; töiden ajaksi voit poiketa kahvila-ravintolan puolelle syömään, lukemaan lehtiä tai kupposelle kuumaa. Sijaintimme Kittiläntien varrella on mainio niin Rovaniemen suunnalta kuin Kittilästä tai Pellosta päin tuleville.