Rengasliike, peräkärryvuokraamo ja konekorjaamo

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja olla enemmän, kuin pelkkä huoltoasema. Ravintolan ja autokorjaamon ohella SEO Vauhtiveden katon alta löytyykin myös useita muita palveluita; olemme rengasliike, peräkärryvuokraamo, konekorjaamo sekä lämmitysöljyn myyjä. Olitpa sitten paikallisia taikka ohikulkumatkalla, yhdellä pysähdyksellä voit hoitaa monta asiaa samalla kertaa ja piipahtaa vielä nauttimaan kupposen kuumaa kahvioomme. Tule käymään paikan päällä tai ota meihin etukäteen yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla sinulle parhaiten avuksi. Sijaitsemme Rovaniemen Sinetässä, Kittiläntien varrella.

Peräkärryn vuokraus
Peräkärryn vuokraus

Uudet renkaat ja vanteet sekä renkaiden korjaus

Olemme Vianor-partneri, joten toimimme myös pienenä, mutta kattavasti palvelevana rengasliikkeenä. Meiltä saat hankittua laadukkaat uudet renkaat ja vanteet autoosi niin kesä- kuin talvikaudeksikin; renkaanvaihto sujuu nopeasti ja tehokkaasti myös ruuhka-aikoina. Jos rengas on puhjennut tai vaatii muuta paikkailua, meiltä hoituu myös renkaiden korjaus.

Peräkärryn vuokraus

Tarvitsetko peräkärryä esimerkiksi polttopuiden kuljetusta varten tai muuttokuorman siirtämiseen? Peräkärryn vuokraus onnistuu helposti kauttamme. Meillä on tarjolla muutamia vaihtoehtoja, joita voit vuokrata joustavasti tarvitsemallesi ajanjaksolle. Muista kysyä peräkärryä ajoissa, jotta saat sen varmasti käyttöösi haluaminasi päivinä. Lisätiedot ja hinnat kysyttäessä!

Koneiden korjaus

Autokorjaamon palveluiden ohella meiltä onnistuu myös erilaisten koneiden korjaus ja huolto. Korjaamme esimerkiksi mönkijät, ruohonleikkurit, lumilingot, perämoottorit, moottorisahat ja muut pienkoneet ammattitaidolla ja järkevään hintaan. Tuo koneesi huoltoasemalle tai kysy meiltä etukäteen korjauksesta.

Lämmitysöljyn tilaus

Paikallisena SEO-kauppiaanasi saat tilattua kauttamme myös lämmitysöljyä. Myymme laadukkaat, Suomessa jalostetut lämmitys- ja moottoripolttoöljyt  ja toimitamme ne haluamaasi osoitteeseen säiliöautolla. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tiedustele lämmitysöljyn tilausta suoraan huoltoasemalta.

Kylmäasema Jaatilassa, Rovaniemen ja Kemin välissä

Sinetän SEO-huoltoaseman ohella meillä on myös kylmäasema Jaatilassa. SEO Jaatila sijaitsee Rovaniemen ja Kemin puolivälissä osoitteessa Kemintie 3908.