Palveleva Autoasi-autokorjaamo Rovaniemi, Sinettä

Huoltoasematoiminnan ohella SEO Vauhtivesi on myös Autoasi-ketjuun kuuluva autokorjaamo Rovaniemen kupeessa, Sinetän kylässä. Meillä hoituvat takuuvarmalla ammattitaidolla auton huolto- ja korjaustyöt kaikkiin merkkeihin ja malleihin – myös asuntoautoihin. Olemmekin hyvä autokorjaamo sekä lähialueiden asukkaille että matkailijoille; palvelumme on nopeaa, joustavaa ja luotettavaa. Keskeisen sijaintimme vuoksi olemme tottuneet palvelemaan turisteja ja avullamme matkailijat pääsevät mahdollisimman pian jatkamaan matkaansa. Huollon tai korjauksen ajan kahvila-ravintolamme toimii mukavana taukopaikkana, kunnes pääset takaisin tien päälle.

Kattavat auton huolto- ja korjauspalvelut

Varaa huoltoaika

Voit varata huoltoajan autollesi etukäteen kätevän nettiajanvarauksemme kautta. Mikäli huolto- tai korjaustarve yllätti tien päällä, soita meille numeroon 0400 187 422 ja kysy tilannetta. Useimmiten pystymme auttamaan saman tien.

Kattavat auton huolto- ja korjauspalvelut

Autoasi-ketjuun kuuluvana autokorjaamona pystymme tarjoamaan monipuoliset autohuolto- ja korjauspalvelut järkevään hintaan. Meillä sinua palvelevat mukavat ammattilaiset ja käytämme vain laatuosia ja -tarvikkeita. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • yleishuollot
  • auton määräaikaishuolto
  • auton ilmastointihuolto
  • OBD-vikakoodien luku
  • katsastushuolto
  • jarruhuollot ja -korjaukset
  • jarrujen ja iskunvaimentimien testaus
  • öljynvaihto

Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta vain korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai vain valmistajan omiin varaosiin. Autosi takuu säilyy aina Autoasi-korjaamossa.

Meiltä myös asuntoauton huolto ammattitaidolla

Sijaitsemme vilkkaasti liikennöidyn Kittiläntien varrella, jota pitkin kulkee paljon matkalaisia ja turisteja. Siksi korjaamossamme onnistuvat myös asuntoauton huolto- ja korjaustyöt. Huollamme ja korjaamme matkailuautot niin, että asiakas pääsee mahdollisimman nopeasti takaisin tien päälle matkanteko voi jatkua sujuvasti ja turvallisesti. Soita korjaamolle jo etukäteen niin voimme arvioida tilanteen tai aja suoraan paikan päälle niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Oheispalvelut

Autokorjaamon palveluiden ohella tarjoamme muitakin autoiluun ja liikkumiseen liittyviä oheispalveluita. Olemme Vianor-rengasliike, kauttamme onnistuu peräkärryn vuokraus ja korjaamme myös työ- ja pienkoneita. Lue lisää muista palveluistamme!